skip to Main Content

Simpel en eenvoud

U kent ze vast wel… ontzettend drukke websites waar enorm veel informatie op staat. Wij geloven in simpele en eenvoudige designs. Leg de focus daar waar het om gaat. Vooral voor zakelijke klanten is het belangrijk dat de website professioneel en verzorgt uit ziet. Samen met u proberen wij tot een geschikte en doeltreffende oplossing te komen.

WordPress

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte content management systeem. Alle websites die wij bouwen worden gemaakt met WordPress. De interface is zeer gebruiksvriendelijk waardoor u zelf ook aanpassingen aan de website kunt doen. WordPress is zoekmachine vriendelijk dat ten goede komt van de vindbaarheid van uw website.

 

Waarom WordPress?

  • Responsive designs
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Eenvoudig en toegankelijk
  • Gebruiksvriendelijke frontend interface
  • Geen gedoe met ingewikkelde codetaal
  • Krachtige mediabeheer

Domeinnaam & SSL

Het basis website pakket bestaat onder andere uit een domeinnaam naar keuze en een SSL certificaat. Voor de domeinnaam heeft u keuze uit meerdere extensies zoals .nl, .com, .net etc. Een SSL certificaat is een bestand dat zorgt voor een beveiligde verbinding tussen de server waarop de website gehost staat en de internet browser waarmee een gebruiker de website bekijkt.

Bij webshops is het zelfs verplicht een SSL certificaat te hebben. Ondanks dat het verplicht is draagt het ook bij aan een betere ranking in Google. Websites die door Google als veilig worden aangemerkt worden logischerwijs hoger in de zoekresultaten getoond dan onveilige websites.

Back To Top
×Close search
Zoeken